fbpx

SteelSeries Sensei 310 je jedan od najpodcenjenijih miševa na tržištu i teško je reći zašto ga ljudi ocenjuju nisko. Ima elegantan dizajn, odličan softver i potpunu ambidektrousnu podršku, za razliku od mnogih novih miševa na tržištu.

Laptop servis Restart preporučuje ovaj miš za gejming uz Acer helios 300 laptop.

Predstavljamo SteelSeries Sensei 310 (60 eura), novi preokret na klasičnom mišu, kompletno sa dva seta dugmadi za palac, RGB pozadinskim osvetljenjem i jako udobnim dizajnom. SteelSeries se čak obratio i na troškove periferije i spustio cenu starog modela za 30 eura. Ako SteelSeries Sensei 310 nije nije top u aspektu ambidektrousnim miševima, onda je sigurno blizu vrhu.

Specifikacije

Ime sensora: SteelSeries TrueMove3

Sensor Type: optički

CPI: 100-12000, 100 CPI Increments

IPS: 350+, on SteelSeries QcK surfaces

Težina: 50G

Brzina osvežavanja: 1 ms

Hardware Acceleration: bez (Zero Hardware Acceleration)

Gornji sloj Materiala: Otporan na prste, mat boje.

Napravljen od: Ojačane plastike

Oblik: Dvoličan (za levake i dešnjake).

Broj Tastera: Osam.

Klikovi: Omron Mechanical do 50 Million klikova

Osvetljenje: 2 RGB Zone, Independently Controlled.

Dužina: 125.1mm

Širina: 60.77mm (napred), 61.77mm (sredina), 70.39mm (pozadi)

Visina: 38.95mm

Dužina kabla: 2m

SteelSeries Sensei 310 dizajn

SteelSeries Sensei 310 silikon

Ako ste upoznati sa starim Sensei-om, ima ćete osnovnu ideju o tome kako izgleda novi. Kao i njegov prethodnik, SteelSeries Sensei 310 je ambidekstrativni miš sa dva tastera sa jedne strane, točkićom za skrolovanje koji se može kliknuti i centrom za podešavanje osetljivosti (DPI).

Postoje osam programibilnih dugmadi, mada ćete verovatno koristiti samo šest od njih. (Utvrdili smo da je bolje da deaktivirate tastere kod palca.) Tasteri za palac su kompaktni i lako se razlikuju, dok silikonski sloj ispod svakog pomaže da vam prsti ne klize i leže udobno na odgovarajućem mestu. Konturni točkić za skrolovanje takođe sprečava klizanje, bez potencijalno neočekivanog dizajna nekih od partnera SteelSeries Sensei 310.

Silikonska povrišina SteelSeries Sensei 310 je pogurala ovaj miš iznad prethodnika bez radikalne promene dizajna.

SteelSeries Sensei 310 karakteristike

SteelSeries Sensei 310 radi na softveru SteelSeries Engine 3, koji je i dalje jedan od boljih programa za podešavanje funkcija miša. Koristeći Motor, možete reprogramirati dugmad, kreirati pojedinačne profile igara, prilagoditi DPI, kontrolisati RGB osvetljenje i više. Nije strogo neophodno koristiti softver, ali ovaj program nije mnogo resursno intenzivan, i radi baš kao što bi trebalo.

Naša jedina primedba je da SteelSeries (samo među velikim kompanijama hardvera) daje samo dva DPI podešavanja prilikom gejminga. Nema mnogo situacija u kojima vam je potrebna pet odvojenih postavki DPI unutar jedne igre… Ali su prilično korisne ako ne želite da kreirate individualne profile za svaki program koji koristite.

Iako smo već pomenuli da je SteelSeries Sensei 310 dvoliča, moramo ponovo da predstavimo ovo kao posebnu osobinu. levačkih miševa ima vrlo malo, a dvolični miševi su često neugodni i postaju neprijatni za dešnjake a i levake. Sensei 310 sa druge strane je neverovatno ugodan za bilo koju ruku, posebno zahvaljujući dvostrukim silikonskim oblogama. Približno je težak 90 grama, a takođe je dovoljno lagan za korišćenje u esportovima. Ovo može biti dovoljno da pomogne levacima da se probiju u mnogim kompetentnim igricama.

Performanse

Sensei 310 je odličan miš u svakom žanru koji smo pokušali. Za naslove kao što su Overwatch i Heroes of the storm je radio brzo i precizno na naše pokrete. Mogli bi da promenimo DPI kako bi naše nišanjenjej bilo preciznije sa Doomfistom. Takođe je moguće programirati naše omiljene veštine na dugmićima za palac za lakeše zauzimali neprijateljske baze.

SteelSeries Sensei 310 kutija

Naslovi single playera su takođe prirodni dom za Sensei 310. Bez obzira da li smo pozvao legije neživih kao Necromancer u Diablo III ili zastrašivao negativce u Batmanu Telltale… Miš je bio prilagodljiv, šaren i brz.

Suština

Sensei 310 je impresivna nadogradnja miša koji nije imao dovoljno prostora za poboljšanje. Ne samo da je miš izuzetan u igri takođe je atraktivan, udoban i dobar. A takođe 30 dolara jeftiniji od svog prethodnika. Ako ste na tržištu za ambidektrous miševe, Razer Lancehead ($ 80) i Roccat Kova (50 dolara) takođe vredi pogledati. Nemamo jak favorit među ova tri miša… Ali znamo da su levaci i dešnjaci sasvim zadovoljni sa bilo kojim od njih.

Dobra strana Miša

  • Odličan dizajn miša.
  • odlične performanse miša.
  • Razumna cena.
  • Potpuno dvoličan (Mogu ga koristiti i levaci i dešnjaci).

Loša strana miša

  • Samo dva podešavanja za dpi prilikom igranja.
  • Problemi sa osvetljenje.