Servis

 

 

Servis Pruža veliki spektrum usluga popravki vaših laptopova, tableta, desktop računara i njihove prateće opreme kao što su desktop monitori i punjači.

Laptop servis je servis koji vrši popravke na nivou komponenti matične ploče zahvaljujući našem dugogdišnjem iskustvu i profesionalnoj opremi koju koristimo.

Naš servis pruža najkvalitetniju i najpovoljniju uslugu popravke vaših uređaja čak i na vašoj kućnoj adresi.

Laptop servis takodje prodaje i rezervne delove kao što su punjači, tastature za sve brendove laptopova i tablet računare među kojima su Apple, Asus, Acer, Lenovo, HP, Dell. toshiba i mnoge druge.


Besplatna dijagnostika

Dijagnostika u laptop servis se naplaćuje 1500 dinara u slučaju da ne želite da popravljate laptop kod nas, a cena popravke koja je ustanovljena prilikom dijagnostike ne prelazi 6000 dinara.


Zamena konektora za punjenje

Quantum

Vrši popravku i zamenu konektora za punjenje na laptopovima i tabletima.

Ovaj kvar se dogadja posle dužeg korišćenja vašeg uređaja posledice su: zagrevanje konektora usled punjenja i iznenadna sila koja se koristi prilikom vadjenja punjača iz konektora.

popravka ovog konektora je moguća kada se dc konektor nalazi na kablu koji vodi do matične ploče u slučaju da nije moguća trajna popravka konektora radi se zamena istog.


Instalacije sistema

Laptop servis vrši uslugu instalacije sistema sa opcijom cuvanja vaših podataka po najpovoljnijoj ceni.

Laptop servis vrši instalaciju Windows XP-a, VISTE, 7, 8 i uskoro 10.


Ekran

Slučajno ste slomili ekran na vašem laptopu ili tabletu bez brige, laptop servis vrši zamenu polomljenih ekrana novim.

Zamena ekrana se uglavnom radi odmah pri pristizanju laptopa, dok se zamena ekrana na tabletu završava u roku od 3 radna dana.


Prekuglavanje čipova (Reboling)

Quantum

Prekuglavanje čipa ili ti reboling je proces gde se BGA kolo koje pravi problem

(Grafički čip ili čipset) odvaja od matične ploče zagrevanjem na IC mašini,

uklanjaju se stari kontakti koji su ostali na matičnoj ploči i čipu i nanose se novi,

posle čega se čip vraća nazad na ploču.


Uklanjanje tečnosti

Ukoliko ste prosuli tečnost po vašem uređaju mi vam možemo pomoći. Pre nego što nastavite da čitate dalje bitno je da odmah iz vašeg laptopa izvadite bateriju. Laptop servis vrši uslugu popravke laptopa usled kvara nastalog nesretnim slučajem polivanja uređaja vodom ili nekom drugom tečnošću. Koristimo specijalnu hemiju koja je napravljena da izvuče tečnost koja poliven po matičnoj ploči.


Servis punjača

Ukoliko ste pokidali ili oštetili kabl vašeg punjača, a želite da uštedite i koristite originalni punjač laptop servis nudi opciju zamene kabla na punjaču brzo i povoljno.

Zamena kabla se završava istog dana kada je punjač donet.


Touch screen za tablete

Desila vam se nezgoda i slomili ste touch na vašem tabletu bez brige laptop servis vrši zamenu toucheva.

Procedura je veoma delikatna i osetljiva uglavnom se završava u roku od 3 radna dana.

Radimo Apple, Asus, Acer i mnoge druge modele.


Hardversko čišćenje

Laptop vam zuji, bruji, pregeva se i bučan je? Ako vam se dogadja nešto od navedenog onda je vašem laptopu potrebno čišćenje od prašine i zamena termalne paste na procesoru i termalnih podloški koju laptop servis vrši.

Vaš laptop tokom rada uvlači vazduh i sa njim prašinu koja se vremenom skuplja i jednostavno zapuši izlaz iz laptopa, što dovodi do pregrevanja.

Laptop je preporučljivo čistiti na svakih godinu dana normalnog kućnog korišćenja ili na svakih 6 meseci ukoliko se laptop nosi na teren.


Ukoliko imate problem koji nije naveden možete nas pozvati i direktno nama predstaviti vaš problem kako bi vam najbolje i najbrže pomogli.

servis