fbpx

Instalacija Operativnog sistema

instalacija operativnog sistema je deo usluga koje vrši Laptop servis Restart. Instaliramo sve operativne sisteme kao što su Windows XP, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Apple Mac os x snow leopard, Apple Mac os x Yosemite, Apple Mac os x Lion, Apple Mac os x Mavericks…

Instalacija sistema

Instalacija Operativnog sistema – gotova u toku dana

Instalacija sistema se obično završava u toku istog dana kada ste doneli laptop na servis. Pre instalacije sistema se proverava stanje hard diska kako bi bili sigurni da će vaš laptop ispravno raditi.

U instalaciju sistema spada operativni sistem i licencirani drajveri za komponente unutar vašeg laptop ili desktop računara i naravno osnovni programi kako bi odmah mogli da koristite vaš laptop, a to su Skype, Microsoft office, jedan od pretraživača kao što je Google chrome, Opera ili Mozila Firefox, K-lite kodeci da bi mogli da pustite sve tipove video fajlova, Gom plejer jedan od najboljih plejera koji vam omogućava jednostavno i brzo dodavnje prevoda.

Takođe instaliramo i dodatne programe koji su vam potrebni. Ukoliko radite instalaciju operativnog sistem kod na instalacija svih dodatnih programa koji su vam potrebni za rad je potpuno besplatna.

Ukoliko nađemo da disk ima problema ne njegovoj površini laptop servis Restart će vas kontaktirati sa mogućim rešenjima. Dakle, nije u pitanju samo instalacija operativnog sistema, već kompletan pregled vašeg uređaja.

Ukoliko vam je pao sistem i ne možete da pristupite podacima, a potrebni su vam, Laptop servis Restart ima u ponudu uslugu vađenja podataka po pristupačnim cenama. Više informacija o najčešćim kvarovima vašeg uređaja.

Windows operativni sistemi

Windows XP je pušten kao operativni sistem od strane Microsofta za proizvodnju u Avgustu 2001. godine, a našao se u prodaji širom sveta u Oktobru iste godine. Windows XP je u samom startu dobio pozitivne ocene od svih korisnika zbog lakog interfejsa kao i zbog bolje zaštite od virusa i malvera, a i bolje enkripcije podataka. Podrška za ovaj legendarni operativni sistem je došla kraju u Aprilu 2014. godine. Instalacija Windows xp operativnog sistema je jedna od usluga koje nudimo.

Windows Vista – Šifrovano ime za Windows Vistu je Longhorn. Kao operativni sistem se nije pokazala baš najbolje i pre bi savetovali korisnike da instaliraju Windows xp ili Windows 7.

Windows 7 je takođe jedan od boljih operativnih sistem koje je izbacio Microsoft. Windows 7 dok je još bio u procesu programiranja je imao kod ime viena. Windows 7 je pušten u proizvodnju Jula 2009, a u prodaju iste godine u Oktobru. U prvih 6 meseci Microsoft je prodao čak 100 miliona kopija, a čak preko 630 miliona kopija do 2012. godine. Restart vrši instalaciju Windows 7 operativnog sistema.

Windows 8 – Operativni sistem preporučen uređajima sa tač skrinom zbog svog menija sa slide opcijama. Windows 8 je pušten u prodaju 2012. godine i dosta korisnika nije bilo zadovoljno ovim operativnim sistema zbog svog komplikovanog menija koji je bio dosta drugačiji od klasičnog menija windows xp/7.

Windows 10 Je kombinacija brzine windows osmice i klasičnog izgleda windows sedmice i po ocenama korisnika je pravo remek delo sadašnjice. Jedan od boljih i bržih sistema koji Laptop servis preporučuje. Windows 10 se pojavio na tržištu u julu 2015. godine. Instalacija operativnog sistema Windows 10 je danas najzastupljeniji vid instalacije OSa.

 

Instalacija windowsa