fbpx

Servis laptopova

Servis laptopova Restart pruža veliki spektar usluga od popravki vaših laptopova, tableta, desktop računara do prodaje njihove prateće opreme kao što su desktop monitori i punjači.

servis laptopova

Dugogodišnje iskustvo i kvalitetna oprema koju koristimo, omogućava najpreciznije radove na svim komponentama matične ploče.

Usluga koju pružamo je pre svega usmerena ka klijentu: kvalitet i povoljne cene dominiraju našom uslugom, a tu je i mogućnost popravke vaših uređaja na bilo kojoj lokaciji: kod nas u servisi ili u vašem prostoru.

Servis laptopova Restart bavi se i prodajom rezervnih delova za laptopove kao što su punjači, tastature za sve brendove laptopova i tablet računare među kojima su Apple, Asus, Acer, Lenovo, HP, Dell, Toshiba i druge.

Servis laptopova Restart  nudi i besplatnu dijagnostiku

Dijagnostika u laptop servisu se naplaćuje 1.500 dinara u slučaju da ne želite da popravljate laptop kod nas, a cena popravke koja je ustanovljena prilikom dijagnostike ne prelazi 6.000 dinara.

Zamena konektora za punjenje

Vršimo popravku i zamenu konektora za punjenje na laptopovima i tabletima.

Ovaj kvar se događa posle dužeg korišćenja vašeg uređaja a posledice su: zagrevanje konektora usled punjenja i iznenadna sila koja se koristi prilikom vađenja punjača iz konektora.

Popravka ovog konektora je moguća kada se DC konektor nalazi na kablu koji vodi do matične ploče. U slučaju da nije moguća trajna popravka konektora radi se zamena istog.


Instalacije sistema

Servis laptopova vrši uslugu instalacije sistema sa opcijom čuvanja vaših podataka po najpovoljnijoj ceni.

Laptop servis vrši instalaciju Windows XP-a, VISTE, 7, 8 i Windows 10.

Ekran

Slučajno ste slomili ekran na vašem laptopu ili tabletu? Bez brige, servis laptopova vrši zamenu polomljenih ekrana novim.

Zamena ekrana se uglavnom radi odmah pri pristizanju laptopa, dok se zamena ekrana na tabletu završava u roku od 3 radna dana.

Prekuglavanje čipova (Reboling)

Prekuglavanje čipa ili reboling je proces gde se BGA kolo koje pravi problem (Grafički čip ili čipset) odvaja od matične ploče zagrevanjem na IC mašini, uklanjaju se stari kontakti koji su ostali na matičnoj ploči i čipu i nanose se novi, posle čega se čip vraća nazad na ploču.

Uklanjanje tečnosti

Ukoliko ste prosuli tečnost po vašem uređaju mi vam možemo pomoći. Pre nego što nastavite da čitate dalje bitno je da odmah iz vašeg laptopa izvadite bateriju. Servis laptopova Restart vrši uslugu popravke laptopa usled kvara nastalog nesretnim slučajem polivanja uređaja vodom ili nekom drugom tečnošću. Koristimo specijalne hemijske supstance koje su napravljene da izvuku tečnost koja polivena po matičnoj ploči.

Servis punjača

Ukoliko ste pokidali ili oštetili kabl vašeg punjača, a želite da uštedite i koristite originalni punjač laptop servis nudi opciju zamene kabla na punjaču brzo i povoljno.

Zamena kabla se završava istog dana kada je punjač donet.

Touch screen za tablete

Desila vam se nezgoda i slomili ste touch na vašem tabletu? Bez brige servis laptopova vrši zamenu toucheva. Procedura je veoma delikatna i osetljiva uglavnom se završava u roku od 3 radna dana.

Radimo Apple, Asus, Acer i druge modele.

Hardversko čišćenje

Laptop vam zuji, bruji, pregeva se i bučan je? Ako vam se događa nešto od navedenog onda je vašem laptopu potrebno čišćenje od prašine i zamena termalne paste na procesoru i termalnih podloški koju laptop servis vrši.

Vaš laptop tokom rada uvlači vazduh i sa njim prašinu. Ona se vremenom skuplja i jednostavno zapuši izlaz iz laptopa, što dovodi do pregrevanja.

Laptop je preporučljivo čistiti na svakih godinu dana normalnog kućnog korišćenja. Ukoliko laptop nosite na teren – preporučeno vreme čišćenja je svakih 6 meseci.


Ukoliko imate problem koji nije gore naveden možete nas kontaktirati i direktno nama predstaviti vaš problem kako bi vam najbolje i najbrže pomogli.