fbpx

Baterija za laptop

Lista svih baterija za laptop još nije popunjena!

Laptop servis Restart ima veliku ponudu baterija za laptop. Sve baterije kod nas imaju garanciju od 6 meseci do 2 godine, cena za sve baterije se kreće od 3.500 dinara pa naviše u zavisnosti od kapaciteta. Na ovoj internet stranici će te naći neke od pojedinih baterija za laptop koje imamo, a možete nas i kontaktirati i raspitati se o vašoj bateriji. Za savete možete posetiti našu facebook stranicu.

 

Baterija za laptop Acer

Baterija za laptop Acer

Acer inc. je Tajvanska međunarodna korporacija hardvera i elektronike specijalizovana za napredne tehnologije elektronike sa sedištem u Ksiziju, Nju Tajpaj siti, Tajvan. Acer proizvodi Desktop, laptop i tablet računare, servere, monitore kao i baterije za laptop. Acer wiki stranica.

Baterija za Acer.

Baterija za laptop Apple

Baterija za laptop Apple

Apple Inc. ili Apple Computer, Inc. je američka računarska kompanija sa sjedištem u Silicijskoj dolini u gradu Cupertino, savezna država Kalifornija. Apple je jedna od kompanija koja je pomogla pokretanju revolucije u osobnim računalima (PC) u kasnim 1970-im. Smatra se kako je njezin Apple II praktički pokrenuo industriju poslovnih kompjutera nakon čega je proizvela Macintosh, prvi uspješni kompjuter s grafičkim operativnim sistemom čiji će dijelovi potom biti kopirani u nastanku Windowsa. Krajem 1990-ih je Apple promijenio svoj fokus s kompjutera na druge proizvode od kojih su najpoznatiji iPod, iTunes Music Store. Stranica Apple wikipedije.

Baterija za Apple.

Baterija za laptop Asus

Baterija za laptop Asus

AsusTek Computer Incoporated je tajvanska multinacionalna kompanija za proizvodonju hardvera za računare, sa sedišem u Tajpeju, u Tajvanu. Njihovi proizvodi uključuju desktopove, laptopove, netbook-ove i tablet računare, mobilne telefone, monitore, projektore, matične ploče, grafičke kartice, proizvode namenjene za multimediju, servere itd. Asus je četvrti najveći distributer računara u 2015. godini po jedinici prodaje. Asus se pojavljuje u biznis nedeljniku InfoTech100 (InfoTeh 100) i Asian top 10 IT Companies (Top 10 IT kompanija Azije), i rangirana je na prvom mestu u IT hardver kategoriji u top 10 svetskim brendovima, sa ukupnom vrednošću brenda od 1,3 milijardi dolara. članak sa Asus wikipedije.

Baterija za Asus.

Baterija za laptop Dell

Baterija za laptop Dell

Dell Inc je multinacionalna tehnološka korporacija koja razvija, proizvodi, prodaje i servisira osobna računala te ostale proizvode vezane uz njih. Sjedište joj je u gradu Bound Rock, Texas i zapošljava više od 96.000 djelatnika.Dell se razvijao tijekom 80-tih i 90-tih godina prošlog stoljeća i na kratko postao najveća svjetska korporacija na području prodaje osobnih računala i servera. Korporacija trenutno prodaje osobna računala, servere, memorije, mrežnu opremu, programsku podršku i periferije računala. Također, prodaju HDTV televizore drugih proizvođača.Časopis Fortune je 2006. proglasio Dell 25. svjetskom kompanijom na listi 500 svjetskih najvećih kompanije tzv. Fortune 500 listi, a 2007. godine kompanija je bila na 34. mjestu. Wiki stranica Dell.

Baterija za Dell.

Baterija za laptop Fujitsu Siemens

Baterija za laptop Fujitsu Siemense

Fujitsu Siemens Computers GmbH je japanski i nemački proizvođač informacione tehnologije. Kompanija je osnovana 1999. godine kao 50/50 zajedničko ulaganje između Fujitsu Limited iz Japana i Siemensa Nemačke. 1. aprila 2009. godine kompanija je postala Fujitsu Technologi Solutions kao rezultat kupovine Siemensovog udela.
Ponuda Fujitsu Siemens kompijutera proširena je od ručnih i prenosnih računara preko desktopa, servera i skladišta do proizvoda i usluga IT centra podataka. Fujitsu Siemens Computers je prisustvovao ključnim tržištima širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike, dok su proizvodi koji se plasiraju na drugom mjestu prodati pod Fujitsu brendom, a divizija usluga širi pokrivenost do 170 zemalja širom svijeta.
Fujitsu Siemens Computers se fokusirao na „zelene“ računare i smatrao se liderom ili inovatorom u Green IT-u, preko ekoloških i ekoloških oznaka kao što su Energi Star i nordijski labud.
Fujitsu Siemens je sponzorirao McLaren Mercedes Formula-1 tim 1999. i 2000. godine. Fujitsu siemens wikipedija.

Baterija za Fujitsu Siemens.

Baterija za laptop HP

Baterija za laptop HP

Hewlett-Packard Company (HP) jedna je najveći svetski proizvođač kompjutera i jedna od najvećih tehnoloških kompanija svijeta i ima podružnice u gotovo svakoj zemlji na svijetu. Sjedište tvrtke je u Pallo Altou u Kaliforniji, a ima i urede nekadašnje tvrtke Compaq, u Houstonu, Texas. HP je jedna od najvećih, ako ne i najveća tehnološka tvrtka na svijetu i ima podružnice i gotovo svakoj državi. HP razvija i proizvodi računala, memorije, mrežnu opremu, pisače, programsku podršku te pruža servis za tu paletu proizvoda.Drugu paletu proizvoda, koja uključuje elektroničke sustave i opremu za testiranje, medicinsku opremu (elektroničku) te opremu za kemijske analize proizvodi tvrtka Agilent Technologies koja je nastala 1999. kada se HP podijelio na dvije tvrtke. Hp stranica na wikipediji.

Baterija za HP.

Baterija za laptop IBM

Baterija za laptop IBM

IBM je američka tvrka koja je jedna od pionira u razvoju računarstva i informacijskih tehnologija. IBM je skraćenica od International Business Machines, i ona je osnovana 1888., a kao korporacija je ustanovljena 1911. Sjedište tvrtke je u gradu Armonku savezna država New York, a kolokvijalno je poznata kao Big Blue – u slobodnom prijevodu: Veliki plavi.IBM ima danas oko 332000 zaposlenih (od toga 195000 tehničara i inženjera) i godišnje prihode od oko 91 milijarde dolara (podatak iz 2005. godine). Poslednjih godina prihodi od sektora usluga i konsaltinga su premašili prihode od proizvodnje.IBM je poznat i po tome sto je skoro 80 godina zahtevao od svojih zaposlenih da na posao dolaze u tamnoplavom odelu i beloj košulji sa crnom kravatom. Sa ovom praksom prekinuto je sredinom devedesetih godina prošlog veka. Ibm wikipedija.

Baterija za IBM.

Baterija za laptop Lenovo

Baterija za laptop Lenovo

Lenovo ili punim imenom Lenovo Group Limited (kin. 联想集团有限公司) (SEHK: 0992, OTCBB: LNVGY). Ovo je kineska multinacionalna korporacija koja se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom računalnih tehnologija. Stolnih i prijenosnih računala, radnih stanica, servera, uređaja za pohranu podataka, informacijskih tehnologija, softwarea i drugih povezanih usluga. Lenovo wiki stranica.

Baterija za Lenovo.

Baterija za laptop Toshiba

Baterija za laptop Toshiba

Toshiba je japanski multinacionalni konglomerat sa sedištem u Tokiju, Japan. Toshiba je osnovana 1875, a danas funkcioniše kao globalna mreža više od 740 preduzeća sa 204.000 zaposlenih širom sveta i godišnjom prodajom koja premašuje 68 milijardi američkih dolara. Sedište kompanije je smešteno u Japanskoj prestonici, Tokiju. Wiki stranica toshibe.

Baterija za Toshubu