fbpx

Stigao nam je u laptop servis Restart untar Pelikan kutije: Acer Predator 21X. Ovaj uređaj težak 8 kg košta 8.999,99 dolara, čista i beskompromisna igračka mašina koja je samo teoretski prenosiva.

Ozbiljno: Ovaj laptop je jako težak, kako kaže Pcworld da su morali da se menjaju tokom ocenjivanja laptopa. Ali, na težina nam nije bila toliko bitna jer ima sve.

Acer predator 21X specifikacije

Procesor: Intel 7-generacija (kabi lake) Core i7-7820H sa mogućnostima za overclokovanje.

Ram: 64 GB DDR4-2400 RAM memorije.

Display: Zakrivljeni 21-inčni IPS ekran sa rezolucijom od 2560k1080.

Grafička karta: 120Hz, G-Sinc Dvostruki Nvidia GeForce 1080s u SLI sa svojom sopstvenom 16 GB DDR5 memorije.

Diskovi: Dva 512 GB NVMe PCIe SSD-a i 1TB hard disk od 7.200 rpm.

Acer predator 21X takođe ima Tobii praćenje očiju (da, možete igrati sa svojim očima). A ima i Cherri MKS mehanička tastatura sa promenljivom numeričkom tastaturom.

Acer predator 21X poseduje pet ventilatora i devet toplotnih cevi, a baterija je 8-ćelijska, 88Vhr.

Zabavni podaci ove zveri:

Proizvedeno je samo 300 Acer Predator 21X mašina.

Dizajneri Predator 21X su razmišljali o stvaranju neke vrste poklopca kako bi prikrivali krivu ekrana kada je laptop zatvoren. Na kraju su se odlučili protiv toga, pa kada zatvorite laptop, ostaje otvora celom dužinom laptopa.

Ovaj ogromni laptop Acer Predator 21X počinje da se pravi u isto vreme kao i nova Nvidia Max-Q tehnologija. Max-Q bi trebalo da pomogne proizvođačima računara da smanje pregrevanje na laptopovima ali da ostanu prenosivi. Iako su rani Max-Q modeli koje smo videli, kao što su Asus ROG Zephirus GX501 i Origin PC EVO15-S imali svoje kompromise… Tanje i lakše laptopove sa igračkim hardwerom i dalje je lakše prodati na mnogim nivoima nego Predator 21X. Ali Ipak Laptop servis Restart ceni da Acer Predator 21X pokazuje da možete imati sve to u obliku laptopa. E sada da li će te stvarno da nosite ovo čudoište, to je vaša stvar.